Exerciții acasă

Exerciții acasă – cum ar fi ca toate antrenamentele tale de acasă să fie bine definite și aranjate pe un calendar de antrenamente, cu obiective clare și ținte bine stabilite. Îți spunem toate aceste lucruri pentru că în mulți ani de experiență și în discuții cu mulți clienți care s-au antrenant acasă, am observat că șansele de a te lăsa de exerciții acasă sunt foarte mari. Dacă știi că sunt și alte persoane implicate, te stimulează și te încarcă de multă energie antrenorul tău personal atunci rezultatele sunt vizibile, cu șanse mai mari!

Pe lângă antrenamentele de fitness pentru acasă trebuie să te gândești și la nutriție. Nutriția se spune că reprezintă 70% din rezultatul tău, și noi susținem acest lucru și de aceea am pregătit pentru tine și un program nutrițional care să cuprindă toate aspectele și toate mesele principale ale zilei + gustări care îți vor aduce rezultate 100% dacă le respecți.

Slăbire și tonifiere - exerciții acasă

Poți într-adevăr să slăbești și să te tonifici acasă cu doar 45-50 de minute pe zi dacă respecți un plan alimentar, cu mici escapade dar și respecți calendarul de antrenamente. Nivelul de pregătire pentru exerciii acasă este mediu, doar că cu ajutorul programului Xtreme Fit live ne adresăm tuturor nivelurilor de pregătire – începători și avansați în fitness.

Primești planuri de nutriție și ghid alimentar în valoare de peste 100 de lei, ai acces la antrenamente live dar și antrenamente înregistrate, vezi interviuri înregistrate cu specialiști din domeniul fitness-ului (antrenori, kinetoterapeuti, psihologi) și primești informațiile care stau la baza schimbărilor pe care îți dorești să le aduci stilului tău de viață!

Vezi cum arată o parte din antrenamentele noastre: