Exerciții fizice acasă

Bine ai venit!

Probabil cauți exerciții fizice acasă cu ajutorul cărora să obții rezultatele mult dorite și de ce nu să îți schimbi stilul de viață. Trebuie să știi că pentru a avea rezultate trebuie să te antrenezi periodic și să respecți un plan nutrițional bine structurat. Nu înseamnă neapărat să te înfometezi dar trebuie să consumi constant alimente sănătoase și să elimini o parte din alimentele nocive.

Trebuie să știi că antrenamentele fizice reprezintă  30% atunci când îți dorești rezultate și 70% partea de nutriție, odihnă și recuperare. Prin antrenamentele noastre acoperim toate acestea pregătind mai multe planuri nutriționale pentru diferite obiective, precum masă musculară sau slăbire sau planuri nutriționale vegetariene sau ovolacto.

Te poți antrena de acasă, din confortul tău, nu trebuie neapărat să mergi la sala de fitness ca să poți obține rezultatele dorite. Îți putem spune clar că noi avem mii de rezultate uimitoare în rândul participanților la Xtreme Fit Live Streaming.

Te învățăm să adopți un stil de viață sănătos prin slăbire eficientă, fără înfometare și diete drastice! Exerciții fizice acasă poate face oricine, doar că trebuie puțină organizare și un calendar al antrenamentelor astfel încăt să îți poți atinge obiectivele și să atingi toate grupele musculare.

Programul care a ajutat mii de persoane să obțină rezultatele dorite. În doar câteva săptămâni poti obține și tu corpul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna. Programul include acces instant la platformă, acces la planuri alimentare, antrenamente live și grup privat de ajutor.

Cu Xtreme FIT LIVE te antrenezi de acasă cu Alexy și Vlad aproape în fiecare zi din săptămână cu antrenamentele LIVE sau te poți antrena cu cele înregistrate dacă pierzi LIVE-urile.

Toate antrenamentele se desfășoară conform unui calendar fiind un program foarte usor de urmat.