Forțează-ți limitele!

get fit training program

Program de antrenament de 9 săptămâni

Antrenamente bazate pe o experiență de peste 15 ani

Program pentru bărbați dar și femei

Despre mine

Eu sunt Tim

si activez în industria fitness-ului de peste 15 ani ca sportiv și am o experiență de peste 10 ani ca antrenor personal, perioadă în care am avut sute de rezultate pozitive. De mai bine de 7 ani sunt Master Trainer, formator certificat de Ministerul Educației Nationale pentru disciplinele: Instructor Fitness, Personal Trainer si Tehnician nutritionist. Țin cursuri de formare profesională și seminarii despre remodelare corporală prin alimentație si sport. Sunt un nutriționist acreditat și un pasionat înrăit în ceea ce fac.

Mă consider un norocos pentru că am posibilitatea să fac ceea ce iubesc. Faptul că pasiunea mea este în momentul de față ceea ce fac toată ziua; este ceea ce mi-am dorit întotdeauna. Hobby-ul meu de mic a fost puzzel-ul si jocurile de strategie. Aveam o satisfacție în momentul în care găseam soluția rezolvării unei situații și nu mă dădeam bătut până nu reușeam. Asta consider că m-a făcut să ajung în momentul de față un perfecționist, sa fac lucrurile așa cum trebuie făcute și să găsesc soluția cea mai bună indiferent de situație.

FII CEA MAI BUNĂ VERSIUNE A TA!

Te antrenezi zi de zi sub întrumarea mea timp de 9 săptămâni. Faci antrenamente, te monitorizezi, primești nutriția și vei fi în cea mai bună formă a ta într-un timp foarte scurt.

Timp de 9 săptămâni voi fi alaturi de tine în fiecare zi și te voi ajuta:

DE CE GET FIT TRAINING PROGRAM?

Bazele acestui antrenament vin din experiența mea de 15 ani în domeniul fitnesului, ca sportiv și experiența de 10 ani ca antrenor, perioadă în care am avut sute de rezultate pozitive. Țin cursuri de formare profesională și seminarii despre remodelare corporală prin alimentație si sport. Sunt un nutriționist acreditat și un pasionat înrăit în ceea ce fac. Sunt un perfecționist ceea ce m-a facut sa creez acest antrenament în mai mult de 2 ani, perioadă în care am testat și retestat toate antrenamentele de mai multe ori. Clienții și colegii mei de asemenea, au testat diferite modele iar în momentul în care am fost pe deplin mulțumit de rezultate am finalizat această variantă de 9 săptămâni.

Puterea stă în cifre!

Profită de oferta limitată de lansare a programului meu și beneficiezi de nutriție în valoare de 250 lei de lei și acces pe grupul privat!

Zile
Ore
Minute
Secunde

199 LEI 450 LEI
Dacă îl comanzi chiar acum primești și nutriția bonus în valoare de 249 lei!

Banii înapoi dacă
nu ești mulțumit
Ofertă limitată
Poți profita
Ai acces de oriunde
PC, TV smart, Smartphone

Cum funcționează

Achiziționezi programul

Ai acces instat după ce plătești cu cardul

Primești pe email detaliile de logare

Îți trimit pe email userul și parola

Te bucuri de program

Primești nutriția în cont și te bucuri oricând și oriunde de program, acasă sau la sala de forță

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

Vei avea rezultate garantate în scurt timp dacă vei urmării ghidul tău alimentar și programul de antrenament conform materialelor video. Programul Get Fit este structurat pe durata a 9 săptămâni. Din 3 în 3 săptămâni monitorizăm evoluția în funcție de poze și măsurători și adaptăm progresul.

Programul Get Fit este împarțit în 3 Faze de lucru, care durează câte o săptămână fiecare și se repetă de 3 ori. În Faza 1 de Forța vei avea de făcut 4 antrenamente iar în Faza 2 si 3, de Hipertrofie si Volum câte 5 antrenamente pe săptămână.

Vei primii un Ghid alimentar, unde vei avea și un plan alimentar care te va ajuta sa îți conturezi o alimentație sănătoasă în funcție și de preferințele tale și alegerile alimentare. Îți voi calcula necesarul tău energetic, calculul macronutrienților, vei avea meniuri diversificate ca să poți înțelege ce alimente să consumi. Exemplele de meniuri sunt calculate în funtie de gramajele stabilite în mese și vei avea și variante înlocuitoare pentru fiecare mic dejun, gustare sau masă principală. Pe lânga toate acestea, un tabel al carbohidraților și al indicelul glicemic, o listă de cumpărături și multe sfaturi pentru a avea rezultate, a ajunge în cea mai bună formă și să devii cea mai bună versiune a ta.

Pentru că vei avea rezultate. Am conceput acest program pe baza experienței mele în domeniul fitness-ului. Țin cursuri de formare profesională pentru Instructori fitness, Personal traineri, Tehnicieni nutritioniști si țin seminarii despre remodelarea corporala prin alimentație și sport. Lucrez ca antrenor în sala de fitness alaturi de clienti de mai bine de 11 ani și în toată această perioadă am lucrat probabil cu 1000 de persoane și am avut rezultate foarte bune întotdeauna. Sunt pasionat de ceea ce fac, foarte disciplinat și organizat și în acest fel am reușit să structurez acest antrenament pentru a demonstra practicile necesare pentru a avea rezultate. Timp de 2ani am testat, retestat, schimbat și încercat fiecare antrenament în parte până am fost pe deplin mulțumit de fiecare. Am făcut o treaba minuțioasă de care sunt mândru și te provoc să îl încerci.