Te antrenezi acasă fără accesorii

Pierde Grăsime și Celulită

Program de antrenament de 2 săptămâni

Antrenamente bazate pe o experiență de peste 6 ani

Program pentru femei

Despre mine

Mă numesc Florina, sunt antrenoare de fitness la unul dintre cele mai mari centre de fitness din țară

–  Fondatoare a programului MegaFIT, un program de antrenamente pentru acasă

– Certificări: Instructor de fitness și Personal Trainer, TRX, TriggerPoint, Psihonutriție

– Sportivă de performanță la categoria Bikini fitness și Wellness

Pierzi Grăsime și Celulită!

Te antrenezi zi de zi sub întrumarea mea timp de 2 săptămâni la sală sau acasă. Faci antrenamente, te monitorizezi, primești nutriția și îți vei remodela corpul într-un timp foarte scurt.

Ce este MegaFit?

MegaFIT este un program de antrenament cu 8 sesiuni, pe care le poți face acasă în mod eficient, fără accesorii sofisticate, pentru a obține rezultate rapid.

Timp de 2 săptămâni voi fi alături de tine în fiecare zi și te voi ajuta:

Pentru o alimentație corectă o să primești o dată ce te înscrii în comunitatea MegaFIT și un program de nutriție GRATUIT, care în mod normal e în valoare de 250 de lei.

De ce MegaFit?

Banii înapoi dacă
nu ești mulțumit
Ofertă limitată
Poți profita
Ai acces de oriunde
PC, TV smart, Smartphone

Cum funcționează

Achiziționezi programul

Ai acces instat după ce plătești cu cardul

Primești pe email detaliile de logare

Îți trimit pe email userul și parola

Te bucuri de program

Primești nutriția în cont și te bucuri oricând și oriunde de program, acasă sau la sala de forță

INVESTIȚIE NECESARĂ – Pentru a intra în acest program este necesară o investiție de 250 de lei, investiție pe care clienții cu care colaborez în sala de fitness o fac în schimbul informațiilor, antrenamentelor și programului alimentar pe care le ofer. Intrând în programul MegaFIT, vei beneficia de toate aceste facilități la prețul de 49 lei.

GARANȚIE 100% – Sunt atât de convinsă că acest program o să te ajute să pierzi grăsime, să scapi de celulită și să-ți îmbunătățești sănătatea, încât am decis să îți ofer garanție 100% timp de 30 de zile.
Cu alte cuvinte, investește în corpul și în sănătatea ta timp de 30 de zile intrând în acest program, iar dacă după cele 30 de zile nu ești încântată de schimbarea pe care o are corpul tău și de rezultatele obținute, scrie-mi un email și vom gasi cea mai buna solutie pentru tine.

Vezi ce spun și ce rezultate au obținut persoanele cu care colaborez:

Ramona – Auditor financiar

,,Cu ajutorul ei am reușit să descopăr avantajele unui stil de viață sănătos si totodată în ea am găsit sprijinul și motivația de care aveam nevoie pentru a reuși aceste schimbări,,

Adriana – Cadru medical
,,Nu știm cât e de benefic sportul, decât după ce starea de bine care ne invadează după fiecare ședință, după ce vedem că imunitatea noastră a crescut, că durerile încep să dispară. Pentru toate acestea e nevoie de ambiție, voință și motivație. Eu am găsit toate aceste calități in mine datorită Florinei.,,