Program antrenament acasa

Program antrenamente acasă – Xtreme Fit Live. Știm sigură că ai ajuns la noi pentru a obține rezultatele mult dorite și pentru a-ți schimba stilul de viață, de ce nu, anul acesta să fie anul tău! Un program de fitness trebuie să cuprindă în primul rând nutriția de care ai atâta nevoie și apoi antrenamentele de fitness bine organizate pentru un stil de viață cu adevărat sănătos. Un program antrenament acasă trebuie să fie bine structurat dar contează doar 30% atunci când îți dorești rezultate. De ce? Pentru că nutriția este responsabilă 70% pentru rezultatul final.

Noi te învățăm să adopți un stil de viață sănătos prin slăbire eficientă, fără înfometare și diete drastice pe care oricum nu vei reuși să le ții o perioadă îndelungată.

Te antrenezi cu Xtreme Fit Live - acasa

Slăbești, te tonifiezi, elimini celulită sau poți pune masă musculară dacă respecți nutrițiile disponibile în acest program antrenament acasă. Programul a ajutat mii de persoane să obțină rezultate în doar câteva săptămâni de antrenamente cu 45-50 de minute de exerciții mixte. Te bucuri de nutriție uimitoare în valoare de peste 1000 lei, primești nutriție pentru aportul kaloric zilnic necesar (în funcție de obiectivul tău), nutriție vegetariană și nutriție ovolacto vegetariană. 

Antrenamentele sunt live, le poți face de acasă sau înregistrate astfel încât să nu ratezi niciun antrenament. Toate antrenamente constă în 45-50 de minute zilnic de antrenamente și îți putem spune cu siguranță că în câteva săptămâni vei obține rezultatele dorite.

Vezi cum arată o parte din antrenamentele noastre: