Salut,

Sunt Mădălina

Fie că ai auzit despre mine de la prieteni sau m-ai găsit în social media, mă bucur mult că ai ajuns aici și citești aceste rânduri. Cred cu tărie că sportul și o alimentație sănătoasă sunt cheia către un corp mai puternic, către un corp mai sănătos, către fericire și starea de bine. 

În cariera mea ca și antrenor personal și tehnician nutriționist am ajutat sute de persoane să își schimbe aspectul fizic, dar cel mai important i-am ajutat să își schimbe mentalitatea asupra acestui stil de viață și să adopte sportul și alimentația sănătoasă ca fiind parte din viața lor. Fie că ești proaspătă mămică și vrei să îți reintrii în formă după sarcină sau, pur și simplu vrei să te antrenezi pentru prima dată după mult timp, ți-am pregătit ceva special.

Te voi ajuta să preiei controlul asupra propriului corp

Află mai multe despre PROJECT FIT MOMS și află prin ce am trecut ca mămică și cum am reușit să scap de kilogramele în plus

Project fit

Oferta programului

Ofertă limitată, de lansare
LEI 99 acces la program
  • Include antrenamentele
  • Planul nutrițional personalizat
  • Acces la grupul privat
promoție

Project Fit Moms este un program online pentru acasă  menit să te ajute să îți recapeți forma fizică pe care o aveai înainte de a fi mamă, să îți redea încrederea în tine și să îți îmbunătățească sănătatea pe termen lung. Sunt de părere că toată lumea are dreptul la aceste 3 lucruri esențiale în viața noastră pentru a putea fi femei complete și astfel cele mai bune mame pentru copiii noștrii. Alătură-te comunității Project Fit Moms pentru a fi fericită, sănătoasă și Fit.

Noi femeile ne dorim ca tot timpul să arătăm bine și nu prea avem răbdare cu corpul nostru. Desfășurându-mi activitatea în acest domeniu am pus și mai mare presiune pe mine, asta pe lângă presiunea care oricum există din exterior, social media. Dar în scurt timp mi-am dat seama că e cel mai inoportun moment pentru așa ceva și mi-am schimbat strategia. Suntem obosite, suntem depășite de situație, ne simțim incapabile… durează ceva timp până să deținem controlul asupra acestei noi situații în care ne aflăm. Și pe lângă toate acestea mai suntem și frustrate pentru că nu avem corpul pe care îl aveam înainte. Nu e corect, e prea mult… Însă de acum nu mai ești singură, sunt alături de tine non-stop!

ANTRENAMENTE

Alimentație

Conceptul

Timp eficient

Puțin este mult cu antrenamente eficiente.

Corp puternic

Poți dobândi orice cu corpul tău. Trebuie doar să îți dorești cu adevărat și să muncești pentru asta.

Gândire pozitivă

Nu contează câte antrenamente faci, un antrenament este mai mult decât nici un antrenament.

Naștere naturală + naștere prin cezariană

Antrenamente potrivite pentru a fi executate atât după naștere naturală cât și după naștere prin cezariană

Alăptare

Fără a afecta lactația

Antrenamente diversificate fără accesorii sportive

10 materiale video. Antrenamente complexe, incluzând exerciții funcționale, cardio, cu greutatea corpului, fără accesorii sportive.

PĂRERILE CLIENTELOR

ETAPELE PROGRAMULUI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Depinde de la persoană la persoană, de aceea trebuie să consulți medicul ginecolog în momentul în care vrei să începi programul.

Da, exercițiile sunt de așa natură gândite încât să nu solicite sau zdruncine zona abdominală. Iar exercițiile speciale pentru abdomen sunt de tip Kegel.

Nu afectează. Mai mult decît atît, nu vei fi nevoită să respecți un plan anume. Vei învăța cum să îți transformi corpul fără a te stresa numărand calorii sau gătind preparate impuse.

Mai multe despre mine

Sunt inginer de profesie și hobby-ul meu, încă de mic copil, este sportul. Totul a început la vârsta de 5 ani când părinții mei m-au înscris la cursuri de balet. 

Am renunțat la balet la vârsta de 12 ani, însă am continuat să fiu activă și să practic diverse alte activități sportive, dansuri populare, dansuri sportive, fotbal feminin. La vârsta de 18 ani am început să frecventez sala de fitness, 4 ani mai târziu concurând  la Competiția Națională de Culturism și Fitness unde am dobândit titlul de vicecampioană. 

Profesional am început să îmi desfășor activitatea în domeniul ingineriei dar pasiunea pentru sport și dorința de a-i ajuta pe toți aceia care nu se simt bine în pielea lor, m-au determinat sa mă certific ca și antrenor personal și tehnician nutriționist. Oportunitatea de a fi antrenor personal nu a întârziat să apară și bineînțeles că am acceptat instant. 

În primăvara anului 2018 am renunțat la inginerie și am ales să fiu antrenoare cu normă întreagă.

Acum am revenit la a avea 2 job-uri, cel de antrenor și cel de mămică. Am avut și am în continuare ocazia să experimentez pe propria persoană provocările procesului de revenire la forma fizică inițială și până acum totul a decurs foarte bine și am revenit la greutatea de dinaintea sarcinii. 

 

Noi femeile ne dorim ca tot timpul să arătăm bine și nu prea avem răbdare cu corpul nostru. Desfășurându-mi activitatea în acest domeniu am pus și mai mare presiune pe mine, asta pe lângă presiunea care oricum există din exterior, social media. Dar în scurt timp mi-am dat seama că e cel mai inoportun moment pentru așa ceva și mi-am schimbat strategia. Suntem obosite, suntem depășite de situație, ne simțim incapabile… durează ceva timp până să deținem controlul asupra acestei noi situații în care ne aflăm. Și pe lângă toate acestea mai suntem și frustrate pentru că nu avem corpul pe care îl aveam înainte. Nu e corect, e prea mult…

 

Astfel am decis să împărtășesc cu tine experiența mea și să te ajut să îți recapeți forma  fizică la care visezi fără a pune presiune pe tine pentru asta. Împreună cu soțul meu am creat programul Project Fit pentru a veni în ajutorul persoanelor care vor să aducă modificări propriului corp și să adopte un stil de viață sănătos prin intermediul unui program de online coaching de calitate. Iar experiența pe care o am din colaborările de online coaching de pană acum m-a ajutat să concep cea mai bună și mai eficace metodă de a  te ajuta și pe tine, mămico. De acum nu mai ești singură, sunt alături de tine non-stop.