Termenii și condițiile

Ultima actualizare: Decembrie 2020

Site-ul fitprograms.ro, denumit în continuare „fitprograms.ro”, este deținut și administrat de societatea SC GOLDSTARCORP 2019 SRL, având următoarele date de identificare: CUI:40618737, Nr. Reg. Comerțului J26/495/2019, cu sediul social la adresa: Sat Voiniceni, Com Ceuasu de Cimpie, Nr. 221, Judet Mures. Telefon: +40 747 450 661, email: fit@fitprograms.ro și/sau office@xtremefit.ro.

Navigarea pe site-ul fitprograms.ro, urmată de o Comandă echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea expresă a Termenilor de mai jos de către orice Client.

Fitprograms.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza în orice moment conținutul acestui website și a Termenilor și Condițiilor de folosire fără niciun fel de notificare prealabilă.

În caz de divergență sau neînțelegeri între fitprograms.ro și Client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile în momentul Comenzii.

 1. Definiții și termeni

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul www.fitprograms.ro

Cumpărător – poate fi orice persoană fizică de peste 16 ani sau persoană juridica sau orice entitate juridica care își face un Cont în Site și efectuează o Comandă

Client – poate fi orice persoană fizică care are varsta peste 16 ani sau persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de către FitPrograms (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent intre FitPrograms și acesta și care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Cont – secțiunea din site formată dintr-o adresă de email sau nickname și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea comenzii sau vizualizarea programelor comandate online. Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Servicii/Produs  – reprezintă orice produs sau serviciu pe Site, inclusiv serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului, în acest caz, program de fitness și bodybuilding – online pe website-ul fitprograms.ro. 

Produsele sunt digitale, disponibile online.

Cupon – reprezintă un cod de reducere care se aplica la pretul final

Conținut – reprezintă:

– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 1. Dreptul la proprietate intelectuală și industrial

Conținutul site-ului FitPrograms.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, script-uri, software, video-uri, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate sunt integral proprietatea GOLDSTARCORP 2019 SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legrea privind drepturile de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrial. Folosirea fără acordul GOLDSTARCORP 2019 SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. 

Fitprograms.ro și logo-urile fit programs aparțin GOLDSTARCORP 2019 SRL.

GOLDSTARCORP 2019 SRL nu dă dreptul folosirii materialelor prezente pe www.fitprograms.ro în scop comercial și nu sunt este permisă transmiterea altor pesoane fizice conținutul produselor achiziționate.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane userul și parola dvs de acces la programele FitPrograms și/sau la alte programe online comercializate prin intermediul site-ului.

 1. Exonerarea răspunderii

FitPrograms.ro (GOLDSTARCORP 2019 SRL) nu își poate asuma răspunderea pentru eventuale accidentări sau probleme medicale survenite în urma practicării exercițiilor din cadrul programelor FitPrograms.ro. Folosiți programele FitPrograms.ro pe propria răspundere!

GOLDSTARCORP 2019 SRL nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la fitprograms.ro sunt fără virusi sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, fitprograms.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informațiilor de pe site. GOLDSTARCORP 2019 SRL  nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Fitprograms.ro își rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta prețuri evident eronate/derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

 

 1. Limitarea accesului la SITE

În cazul în care se constată abuzuri ale platformei (ex: spam, flood, încercări de fraudare a sistemului, încercări de virusare, folosirea a unui cont cu program cumpărat pe mai multe device-uri simultan, folosirea abuzivă a site-ului etc) din partea unui client cu program achiziționat, platforma FitPrograms.ro poate închide accesul utilizatorului fără un anunț în prealabil.

 

 1. Comanda

Plasarea comenzii se realizează prin parcurgerea următorilor pași:

 1. Selectează Produsul dorit și apasă butonul „Comandă programul” sau „Cumpără acum”
 2. Completează datele de facturare, livrare și datele necesare prezente pe pagina „Trimite Comanda”
 3. Alege modalitatea de plată – Ramburs/ Card
 4. Confirmă acceptarea termenilor și condițiilor de pe website (bifează „ Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții site-ului web” și apasă butonul „Comandă Programul”
 5. În cazul în care ai achiziționat programul cu plata cu cardul, vei avea acces instant la programul comandat pe website accesând secțiunea „Contul Meu” de pe website.
 6. Datele de logare (user și parolă) vor fi prezente în email-ul introdus la comandarea programului.
 7. După ce ești logat vei avea acces la nutriție în 3-4 zile lucrătoare depinde de programul comandat
 8. În cazul în care ai achiziționat programe cu plata Ramburs, vei primi prin curier rapid în 2-3 zile lucrătoare un cod de activare al programului după efectuarea plății. Datele de logare le regăsești în email-ul primit la efectuarea comenzii pe website.
FitPrograms.ro își rezervă dreptul de a anula, refuza, modifica o comandă dacă se constată erori de preț neconforme cu standardul FitPrograms.ro sau dacă se demostrează o încercare de fraudare a sistemului de comenzi. 
 
 1. Livrarea produselor digitale

Plata Card – livrarea bunurilor (vizualizarea video-urilor) se face instant și gratuit după plata cu cardul. În cazul în care nu ești logat, accesează secțiunea „Contul Meu” și introdu userul și parola primite pe email.

Plata Ramburs – vei primi prin curier rapid în 2-3 zile lucrătoare un cod de activare al programului după efectuarea plății. Datele de logare le regăsești în email-ul primit la efectuarea comenzii pe website. Taxă transport prin curier rapid: 20 lei.(metoda de plata ramburs depinde de la program la program )

Nutriția personalizată, o vei primi în 3-4 zile lucrătoare după efectuarea plății către noi in functie de programul accesat.

Produsele digitale se livrează prin plata RAMBURS doar pe teritoriul României. Produsele digitale pot fi comandate din afara României doar prin plata cu cardul.

 1. Preț și cupoane

Prețul pentru produsele digitale este afișat pe website-ul fitprograms.ro pentru fiecare produs în parte.

Prețul produselor poate fi redus, în cazul în care deții și aplici pe pagina „Transmite comanda” un cod de reducere valabil la momentul respectiv

Costul pentru livrarea produselor în sistemul RAMBURS este de 20 de lei.

Prețul poate fi redus prin folosirea unui cupon prin SOCIAL MEDIA și pe alte canale de comunicare.

Un cupon este format din litere și numere.

Fiecare cupon poate fi folosit o singură dată de un client/persoană. Un cupon sau mai multe cupoane nu pot fi folosite de mai multe ori de aceeași persoană sau în cadrul unei comenzi efecutate. Dacă este introdus un cupon sau mai multe cupoane, reducerea se aplică o singură dată chiar dacă prețul afișat pe pagina de comandă arată o reducere mai mare.

8. Produsele digitale (programele de fitness online)

Prin produse digitale facem referire la:

 • Video-uri de antrenament disponibile online pe bază de user și parolă (folosire unică)
 • Nutriția personalizată
 • Alte materiale introduse la fiecare program in parte tot cu accesare online 

Accesul pentru acestea este restricționat la o (1) sesiune simultan. Programele nu pot fi folosite simultan pe mai multe device-uri sau mai mulți utilizatori. Odată ce te-ai logat pe un device (laptop, tabletă, mobil, tv smart) vei fi delogat automat de la orice logare anterioară pe un alt device.

Accesul la un program de fitness online în care nu este menționată perioada de valabilitate a programului (ex: Xtreme FIT (clasic – cu materiale inregistrate !!), Fit Project, Fit Project Moms, Get Fit Training Program with Tim), pe platforma fitprograms.ro se face pe o perioadă minim de 1 an de la data achiziționării. Această perioadă se poate prelungi doar de către vânzătorul de produse digitale GOLDSTARCORP 2019 SRL în cazul în care dorește să facă acest lucru dar nu este obligat să o facă după perioada de 1 an.

Accesul la programele care expiră într-un anumit număr de zile (ex: Xtreme FIT LIVE) se oprește odată cu expirarea numărului de zile menționat la achiziționarea programului de fitness (exemple de acces pentru un anumit număr de zile: 14 zile, 28 zile, 56 zile).

FIT Programs (GOLDSTARCORP 2019 SRL) nu poate garanta că programele pot fi vizualizate online pe toate device-urile (mobil, tabletă, desktop, laptop, TV SMART). Programele pot fi vizualizate online pe majoritatea device-urilor (mobil, tabletă, desktop, laptop, TV SMART) dar nu poate garanta că vor funcționa la parametri optimi pe fiecare versiune de soft (Android, IOS sau alte soft-uri). Cu toate acestea, FIT Programs lucrează activ la optimizarea programelor pe cât mai multe device-uri și soft-uri de pe piață.

 1. Dreptul de returnare a banilor

Returnarea banilor nu este posibilă datorită informațiilor primite după achiziționarea programelor de pe fitprograms.ro. În interiorul programelor achiziționate vei avea acces la video-uri și planuri de nutriție valoroase, mult peste prețul de achiziție al programului (estimare preț planuri nutriție: cel putin 250 lei / pe 1 program – In cazul Xtreme FIT live streaming pretul planurilor alimentare trece de 2000 de lei ). Având acces la contul tău instant  vei putea vedea automat ,video-uri,materiale  și planuri de nutriție pe care le poți descărca/poza/filma etc. 

De aceea, se consideră că odată achiziționat produsul digital de pe fitprograms.ro banii nu se pot returna fiind un abonament achizitionat ca oricare alt fel de abonament(ex. tv,telefon etc)! 

 1. Confidențialitate

FitPrograms va păstra confidențialitate informațiilor de orice natură pe care le furnizați acestea fiind facute publice doar cu acordul obtinut (aici facem referire la poze cu rezultate , nume sau conversatii ) . Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Fitprograms.ro, acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utilizare, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

GOLDSTARCORP 2019 SRL colectează și prelucrează datele cu caracter personal în cadrul site-ului www.fitprograms.ro conform politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibilă aici.

 1. Folosirea cookie-urilor

Politica de cooke-uri poate fi vizualizată aici.

 1. Forță majoră

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 10 (zece) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

 1. Contactează-ne

Ne poți contacta printr-una din metodele prezente pe această pagină:

Pagina de contact: https://fitprograms.ro/contact/